Osaajia Kalevan Health to Organic Cafe & Deliin

ke 27. syyskuuta 2017 11.05.00

KOKKI JA KAKSI KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ H2O KALEVAAN

Health to Organic Cafe & Deli Kaleva avaa ovensa joulukuussa 2017 Kalevan pääkonttorin alakerrassa Leevi Madetojan kadulla Karjasillalla. Haemme nyt kokoaikaista kokkia ja osa-aikaista kahvilatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen H2O Kalevaan.

Hakemamme kokki on oma-aloitteinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen hyvän ruoan ammattilainen. Terveellinen ruoka, luomu- ja lähituotteet ovat lähellä sydäntäsi. Toimit itsenäisesti vastaten tilauksista, ruoan valmistuksesta, kate- ja varaston hallinnasta sekä laadusta. Tuotekehitys tapahtuu tiiminä yhdessä ravintola- ja tuotekehityspäällikön kanssa. Osaat myös kassatyöskentelyn ja pystyt toimimaan asiakaspalvelutehtävissä tarvittaessa.

Kahvilatyöntekijältä edellytämme erinomaista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää ammattitaitoa pääasiassa salityöskentelystä, mutta tarvittaessa satunnaisesti myös keittiötyöstä. Omaat anniskeluvastaavan pätevyyden, hyvän englanninkielen taidon ja hallitset kassajärjestelmän ja tietokoneen käytön. Some-aktiivisuus on plussaa.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi arvostamme molemmissa hakijoissa joustavuutta, avoimuutta, palveluhenkisyyttä, oman persoonan peliin laittamista, tiimihenkisyyttä, kiinnostusta terveellisestä hyvästä ruoasta ja hyvinvoinnista sekä halua kasvaa itse ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi.

Sinulla on mielellään jo työkokemusta ja alan koulutus. H2O Kalevan kokki ja kahvilatyöntekijät tulevat yhdessä tiiminä vastaamaan Kalevan H2O:n toiminnan ja asiakaspalvelun päivittäisestä sujumisesta, organisoinnista sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Esimiehenä toimii ravintolapäällikkö Tiia Vääräniemi.

Jätä hakemuksesi 6.10.2017 mennessä tästä linkistä