Ravintola Preludi

Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salilla avautuu musiikin ja makujen maailma. Ravintola Preludin yksinkertaisen kaunis ravintolasali tarjoaa upeat puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Salissa on asiakaspaikkoja normaalikattauksessa sadalle hengelle. Cocktail-muodossa paikkoja on 1200 vieraalle ja istuvat illalliset järjestyvät jopa 460 hengelle. Ravintolassa on A-oikeudet ja yhdessä aulan kanssa tarjoamme lähes 1000 m2 valoisaa ja avaraa tilaa elämyksille.

Ravintola Preludi on avoinna aina kun Oulun Musiikkikeskuksessa tapahtuu. Preludin valikoimasta löydät herkulliset väliaikatarjoilut sekä tilaustarjoilut ennen ja jälkeen konsertin. Juhlavat palvelut toteutetaan aina harkiten ja huolella - kunkin tilaisuuden edellyttämällä tavalla. Haluamme, että kulttuurielämyksestä jää todella hyvä maku.

Väliaikatilaukset numerosta 044-722 0492 tai paikan päältä ennen konserttia. Väliaikatarjoilutilauslomake.

Ravintola Preludissa tarjoillaan arkipäivisin maittava lounas. Lounasvaihtoehtoja on useampia, myös kasviruokailijat on huomioitu. Preludista löydät myös monipuoliset kahvilapalvelut sekä Take away-tuotteita.

Preludi tarjoaa myös Kelan tukemaa opiskelijaruokailua, saadaksesi lounaan opiskelijahintaan tulee sinun esittää voimassaoleva opiskelijakortti tai muu Kelan hyväksymä todistus.

Yhteystiedot

Leevi Madetojan katu 1-3, PL 4, 90140 Oulu
Ravintolapäällikkö Tiia Vääräniemi
044 722 0492
preludi(at)uniresta.fi

Avoinna

Palvelemme seuraavasti:

Kahvio avoinna ma-pe klo 9.00-14.00
Lounas tarjolla ma-pe klo 10.30-13.30

 

Ajankohtaista

Tervetuloa Ravintola Preludiin!

Vappuaattona su 30.4. on ravintola Preludissa tarjolla maittava Vappuaaton brunssi klo 12- 14.30. Brunssin nautit edulliseen hintaan 18,00 €. 

Vappuaaton brunssin menu:
Silliä, kylmäsavulohikaviaaria, tomaatti-Gouda-salaattia, marinoitua kaalisalaattia, maalaisperunasalaattia, oliiveja ja kapriksia, marinoitua punasipulia, minijuusto Prezeleitä, cocktailpiirakoita, patonkia, hummusta ja levitettä, jogurttia ja mysliä.

Kievin kanaa ja sitruunamajoneesia, keväisiä minikasvisrullia ja chilikastiketta, frikadelleja, minibratwursteja, munakokkelia ja miniröstejä.

Minimunkkeja, vaahtokarkkeja ja simaa, juustoja ja hilloa

Tervetuloa herkuttelemaan!

*********************

Selaa ateriavaihtoehtojen ravintoarvot, ainesosat, GDA-merkinnät sekä pääraaka-aineen alkuperämaa helposti alla olevan linkin kautta: Jamix Menu >

Väliaikatilaukset

Väliaikatilaukset numerosta 044-722 0492 tai paikan päältä ennen konserttia.

Väliaikatarjoilutilauslomake.