Preludin Beethoven-afterworkbuffet 5.–6.10. ja Beethoven-brunssi 7.10.

04.10.2017

Lokakuun alku on pyhitetty Oulun Musiikkikeskuksessa Beethovenin kuolemattomille sävelille, ja ravintola Preludikin on mukana huumassa. Tervetuloa nauttimaan musiikin lisäksi herkullisesta Beethoven-afterworkbuffetista 5.–6.10. klo 16–18 ja Beethoven-brunssista 7.10. klo 12-14.30! Pöytävaraukset: 044 7220 492 tai preludi@uniresta.fi

BEETHOVEN-AFTERWORKBUFFETIN MENU:
Ylikypsää possua BBQ-kastikkeessa
Pariloitua lohta ja tzazikia
Juustomakaronia Beethovenin tyyliin
Härkäpapu-juuressinfonia
Olut-juustokeittoa ja pretzeleitä
Sämpylävalikoima ja levitettä

Bataattichutneyta
Yrtti-kasvissalaattia
Katkarapusalaattia
Savukalacaesarsalaattia
Dippijureksia

Beethovenin omenakakkua ja vaniljavaahtoa

18 €/hlö, kuohuviinilasillisen kera 21 €/hlö

BEETHOVEN-BRUNSSIN MENU:
Jogurttia
Hedelmiä ja marjoja
Juustoa ja makkaroita
Sillivalikoima
Juustopretzeleitä
Croisantteja
Sämpylöitä
Yrttilevitettä ja hummusta
Munakasta
Paistettua pekonia
Minibratwursteja
Härkistä
Tuoremehua
Kahvia ja teetä
Minileivosvalikoima

Hinta 16 €/hlö, kuohuviinilasillisen kera 19 €/hlö

Suurin osa brunssin ja afterworkbuffetin tarjonnasta on laktoositonta ja saatavana myös gluteenittomana. Kysy tarvittaessa lisää henkilökunnaltamme.

Tutustu konsertteihin tarkemmin: http://www.oulusinfonia.fi/konserttipohja/brautigam-plays-beethoven-minifestivaali.html

« Takaisin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: