Lähiruokaviikko 5.–9.2.

05.02.2018

Unirestan ravintoloissa vietetään 5.–9.2. lähiruokaviikkoa. Paikallisuus näkyy vahvasti arjen toiminnassamme. Suosimme paikallisia tavarantoimittajia, ja lähellä tuotettu ruoka sekä laadukkaat raaka-aineet ovatkin ravintoloidemme herkullisten tarjoilujen perusta.

Lähiruokaviikolla nostamme esiin lähituottajiamme ja valmistamme heidän raaka-aineistaan maukkaita lähiruokia sinun herkuteltavaksesi!

Maanantai 5.2.
Lohi-porkkanapihvejä, inkivääri-limeremouladea ja perunamuusia (Hätälän lohta)
Tiistai 6.2.
Perinteistä lihakeittoa (Viskaalin lihaa)
Keskiviikko 7.2.
Kermaista maksakastiketta (Viskaalin maksaa)
Torstai 8.2.
Lapinukon porokeittoa (Kotivaran poroa)
Perjantai 9.2.
Kärkkäriä (Kotivaralta)

Salaattipöydässä on päivittäin raikkaita vaihtoehtoja muun muassa Kuokkasen Kalevilta Lumijoelta, Alamäen vihannekselta Himangalta, Peltolan Matilta Kalajoelta sekä Ukkolan Laurilta Sodankylästä. Perunamme tulevat Tervakankaan Perunalta Siikajoelta.

Taataksemme Sinulle tuoreen, maukkaan ja terveellisen ruoan, tuotteemme valmistetaan omassa keittiössämme ammattitaidolla ja ylpeydellä laadukkaista raaka-aineista, testatuilla omilla resepteillämme. Omavalmistusasteemme on korkea, yli 90 prosenttia!

Tervetuloa!

« Takaisin